Thijs Boontjes wordt vaste sidekick van Sander Hoogendoorn

Thijs Boontjes wordt de vaste sidekick bij het BNNVARA-ochtendprogramma Sanders Vriendenteam op 3FM. De muzikant van 'Thijs Boontjes Dans- en Showorkest' laat zich door dj Sander Hoogendoorn omscholen tot radiomaker, maakte de zender vrijdag bekend

Thijs is sinds de start van Sanders Vriendenteam een graag geziene gast van de ochtendshow. Met zijn band maakte hij in de 3FM-livebox een festivalcover van het nummer All Night Long van Lionel Richie. 'Deze Nacht' werd een hit en de vriendschap tussen Thijs en Sander was een feit. Sinds mei 2020 is hij elke donderdag te horen in de ochtendshow.

De afgelopen week doorstond Thijs met glans zijn proeftijd als sidekick, waarin hij onder andere door de luisteraars aan vele kritische vragen werd onderworpen. "Vanaf de eerste keer dat Thijs op donderdag in het Vriendenteam te horen was, krijg ik al de vraag of hij niet voor altijd kan blijven", aldus Hoogendoorn. "Want als hij de studio binnenstapt, dat herkennen de mensen die hem hebben zien optreden vast, is het meteen gezellig. Thijs is een vriend die heel veel sfeer meebrengt, maatschappelijk betrokken is en ons elke dag het gevoel geeft alsof het bijna weekend is."