Thuisduel Almere City FC en Jong PSV in eerste divisie afgelast

ZEIST (ANP) - De wedstrijden Almere City FC - FC Volendam en Jong PSV - Helmond Sport in de eerste divisie gaan vrijdag niet door. De velden zijn door de sneeuw en vorst van de voorbije dagen onbespeelbaar, meldt de KNVB. Voor deze wedstrijden worden op korte termijn nieuwe data ingepland.

De KNVB voert verder voor komend weekeinde vanwege de weersomstandigheden vier tijdswijzigingen door in de Keuken Kampioen Divisie. NAC Breda - FC Eindhoven en Jong AZ - Jong FC Utrecht, die allebei vrijdag op het programma staan, worden vervroegd. Bij NAC wordt nu om 16.30 uur afgetrapt in plaats van 21.00 uur en bij Jong AZ om 16.30 uur in plaats van 18.45 uur.

Ook De Graafschap - MVV Maastricht en Go Ahead Eagles - Telstar krijgen op zaterdag een ander tijdstip. In Doetinchem begint het duel nu om 14.15 uur in plaats van 14.00 uur en Go Ahead Eagles - Telstar heeft nu als aanvangstijd 12.00 uur in plaats van 16.30 uur. Het duel van Go Ahead wordt verplaatst naar het stadion van Heracles Almelo, omdat het veld in de Adelaarshorst onbespeelbaar is.

Dat betekent dat er zaterdag twee wedstrijden in het stadion van Heracles zijn. Heracles zelf speelt om 21.00 uur in de Eredivisie tegen Ajax.