Tickets voor gecancelde Bieber-concerten Amsterdam blijven geldig

Mensen die kaarten hebben voor de gecancelde concerten van Justin Bieber in Amsterdam, worden direct op de hoogte gesteld als er nieuwe data zijn ingepland. De kaartjes die de fans hebben, blijven geldig voor die concerten in de nabije toekomst. Dat heeft organisator Greenhouse Talents vrijdag laten weten.

Bieber maakte donderdagavond bekend dat hij alle resterende optredens van zijn wereldtournee heeft geannuleerd. De shows schuiven door naar een later moment, vermoedelijk in 2023. Volgens Greenhouse Talents hangen de nieuwe data mede af van de beschikbaarheid van de locatie, oftewel de Ziggo Dome. "Als je kan wachten op nieuws over de nieuwe data hoef je niets te doen, tickets blijven gewoon geldig. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail van Ticketmaster Nederland met aanvullende informatie", aldus een woordvoerder.

De tournee moest eigenlijk begin 2020 al van start gaan, maar vanwege de coronapandemie werd deze uitgesteld naar februari dit jaar. Bieber gaf tot nu toe optredens in tien verschillende landen, waaronder Brazilië waar hij voor het laatst optrad.

Begin september maakte het Canadese idool bekend dat hij om gezondheidsredenen zijn tournee even pauzeerde. Een kleine twee weken later meldde de zanger dat hij zijn concerten tot en met 18 oktober zou annuleren. De optredens die Bieber nu verder heeft geschrapt, stonden tot en met 25 maart 2023 op het programma.