Tijl voelt zich oké na coronabesmetting: net een heftige kater

Tijl Beckand heeft vanwege zijn coronabesmetting een zwaar weekend achter de rug. Inmiddels voelt de presentator zich weer wat beter. "Het is oké. Het is goed. Het voelt nu alsof ik een heel heftige kater heb", zegt Tijl dinsdag in een - maandag opgenomen - aflevering van de YouTube-serie Quarantaine TV.

Hij voelt zich rillerig en een beetje slapjes. "Ik heb niet het idee dat ik de straat uit kan fietsen." De presentator denkt dat hij zich voorlopig nog niet volledig de oude voelt. "Ik heb wel het idee dat ik hier nog even op moet kauwen. Dat ik me lang zo voel."

Wel is Tijl blij dat hij is besmet met het longvirus en dat het bij hem redelijk meevalt. "Ik ben opgelucht dat ik ziek ben geweest. Ik ga nu de weg terug bewandelen."

Tijl heeft, sinds hij zaterdag aan zijn mede-presentatoren Ruben van der Meer en Ruben Nicolai in Quarantaine TV onthulde dat hij ziek was, "niet normaal veel berichtjes gekregen." Zo stuurden onder anderen Ronald de Boer, Jan de Hoop en Quinty Trustfull volgens Tijl beterschapswensen. "Erg overweldigend."