TMZ: Ouders Amanda Bynes zien nieuwe curatele niet zitten

De ouders van Amanda Bynes zouden het niet zien zitten om hun dochter opnieuw onder curatele te laten plaatsen. Dat zeggen bronnen tegen het Amerikaanse TMZ. Bynes zou dit weekend opnieuw op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis zijn opgenomen nadat ze naakt over straat in Los Angeles zou hebben gelopen.

Ouders Rick en Lynn zijn erg bezorgd om hun dochter, stelt de bron tegenover de entertainmentsite. Toch zouden zij niet opnieuw het beheer over haar financiën op zich willen nemen. Volgens TMZ vertrouwen de ouders van de actrice erop dat het vanzelf weer goed komt met hun dochter omdat het de afgelopen tijd juist goed met haar ging. Ook putten ze hoop uit het feit dat Bynes zondag zelf met het alarmnummer zou hebben gebeld om te vertellen dat het niet goed met haar ging.

Bynes, die op 10-jarige leeftijd doorbrak dankzij de Nickelodeonserie All That, heeft een verleden met mentale problemen. Ze kwam op 27-jarige leeftijd onder curatele van haar moeder te staan omdat het niet goed met haar ging. Ze kampte met verslavingen en zou onder meer brand hebben gesticht op de oprit van een oudere vrouw.

Omdat het beter met haar ging, werd de curatele vorig jaar na negen jaar opgeheven.