Tommy Lee schokkeert fans met naaktselfie op Instagram

Tommy Lee heeft donderdag de tongen losgekregen door een frontaal genomen naaktselfie op Instagram te plaatsen, meldt TMZ. De 59-jarige popster nam de foto van zichzelf terwijl hij aan het chillen was in een badkuip. De ex-man van Pamela Anderson vergezelde de foto van de tekst "Ooooopppsss".

Lee's huidige vrouw, de comedienne en actrice Brittany Furlan, reageerde met "OH MIJN GOD", terwijl komiek Ryan Sickler schreef: "Voegt de camera 5 pond toe?" Ook Grindr, een dating-app voor lhbti'ers, deed een duit in het zakje: "Verkeerde app, schat."

Er was ook kritiek. Sommige fans zeiden van de foto te walgen en verzochten Lee hem te verwijderen. De foto staat inmiddels niet meer op Instagram. Het is onduidelijk of Lee hem zelf heeft verwijderd of dat het platform heeft ingegrepen. De foto staat wel nog op Facebook.

Lee had overigens ook een follow-up: een foto van een olifant die naar een naakt mannelijk model kijkt, die de kijker alleen van achteren ziet, met het bijschrift: "Hoe adem je door dat kleine ding?"

Tommy kreeg een hele nieuwe generatie fans nadat de serie Pam & Tommy eerder dit jaar bij HBO uitkwam. Daarin wordt zijn relatie met Baywatch-ster Pam Anderson beschreven, inclusief de legendarische sekstape van het stel.