Tony Junior over foutje in tatoeages: boeide mij niet

Tony Junior heeft afgelopen week twee nieuwe tatoeages laten zetten. Hij vroeg zijn opa en oma een briefje te schrijven en deze teksten liet hij op zijn lichaam tatoeëren. Dat er in de tekst ook een foutje staat, maakt voor de dj niet uit. "Dat boeide mij niet. Het gaat om de echtheid", vertelt Tony aan RTL Boulevard.

Zo heeft hij het briefje van zijn oma laten vereeuwigen met een grammaticale spelfout. Zij schreef: "Fantastisch wat er allemaal gebeurd op 't moment, maar blijf altijd baas over jezelf! Kus van oma". De fout met de 'd' in 'gebeurd', waar 'gebeurt' had moeten staan, wilde Tony absoluut niet veranderen. "Op dat moment schreef ze het met echte intentie en dat wilde ik op mijn lichaam hebben."

Het was een impulsieve actie om de briefjes van zijn opa en oma te laten tatoeëren. De dj besloot slechts een dag van tevoren zijn grootouders te vragen een paar zinnen te schrijven om die vervolgens op zijn lichaam te vereeuwigen. "Dit zijn de meest dierbare tatoeages die je kunt hebben."