TOP Oss verslaat FC Den Bosch voor 1500 toeschouwers.

OSS (ANP) - TOP Oss heeft het thuisduel met FC Den Bosch in de Keuken Kampioen Divisie winnend afgesloten (2-1). Justin Mathieu en Lion Kaak maakten de doelpunten voor de thuisploeg. Niels Fleuren passeerde bij een voorsprong van 1-0 zijn eigen doelman van TOP Oss.

TOP Oss - FC Den Bosch was het eerste duel in het betaalde voetbal in ruim twee maanden met toeschouwers op de tribune. Niet alle 1500 fans hielden zich aan de coronaregels in het Frans Heesen Stadion. Tientallen supporters achter een van beide doelen hielden geen 1,5 meter afstand.

Bij het duel tussen TOP Oss en FC Den Bosch waren alleen fans van de thuisclub welkom. Zaterdag en zondag worden er nog vijf wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie afgewerkt. De Eredivisie ligt dit weekeinde stil vanwege de vele interlands buiten Europa.

Clubs uit het betaalde voetbal mogen na ruim twee maanden weer supporters toelaten. Ze mogen voorlopig een derde van hun stadion vullen. De profclubs wilden graag minimaal twee derde van de capaciteit van hun stadions weer gebruiken. Volgens premier Mark Rutte is het daarvoor nog te vroeg.