Trainer Letsch tevreden met zege Vitesse bij Mura

MARIBOR (ANP) - Vitesse-coach Thomas Letsch was blij met de 2-0-zege van zijn ploeg bij NS Mura uit Slovenië. "Over het geheel gezien was het een goed optreden", zei de Duitse trainer van de Arnhemmers bij ESPN. "We hadden veel meer kansen en verdienden de overwinning."

Volgens Letsch was het vooral belangrijk dat zijn spelers in de tweede helft het tweede doelpunt maakten, nadat Sondre Tronstad Vitesse in de eerste helft op voorsprong had gebracht. "Daarna misten we een beetje de intensiteit die we eerder hadden." De coach zei ook tevreden te zijn over zijn aanvalsplan met Nikolai Baden Frederiksen voorin en twee man erachter. "Ook was ik blij met de mogelijkheid om drie nieuwe aanvallers in te brengen. Dat was belangrijk om zo met het hele team druk te kunnen blijven zetten."

Aanvoerder Danilho Doekhi, die zelf met een kopbal voor het tweede doelpunt zorgde, vond het ook een terechte overwinning. "We waren de betere ploeg", zei hij. "2-0 is geen overdreven hoge uitslag, dus dan moet je altijd scherp blijven. Het was voor ons zaak om snel goals te maken en afstand te nemen."