Trainer Schmidt ziet PSV ongelukkig verliezen

TILBURG (ANP) - Trainer Roger Schmidt zag zijn PSV ongelukkig verliezen van Willem II (2-1). "Soms gebeurt dit in voetbal", zei hij. "We speelden beter dan in de laatste twee wedstrijden. Maar het resultaat is niet goed genoeg."

PSV verloor zondag van Feyenoord (0-4) en ontsnapte tegen Go Ahead Eagles (1-2). "Maar nu controleerden we de wedstrijd", zei Schmidt bij ESPN. "We speelden beter voetbal. We waren sterker en de organisatie was ook goed. Willem II had een goed schot op doel en toch verliezen met met 2-1."

Willem II kwam op voorsprong door een eigen doelpunt van Eran Zahavi. En Ché Nunnely profiteerde van een grote blunder van doelman Joël Drommel. "Joël is een jonge keeper", zei Schmidt. "Je verliest samen en je wint samen. Hij doet dit niet expres. Hij ontwikkelt zich goed en zit ook bij de nationale ploeg."

Schmidt wilde zich geen crisis laten aanpraten na de tweede nederlaag in drie wedstrijden. "Ik vond ons beter spelen dan toen we Ajax versloegen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal", doelde hij op de ruime zege (0-4). "Alleen maakten we de kansen toen wel af."