Trainer Ten Hag mist Antony tegen Leeds United

MANCHESTER (ANP) - Trainer Erik ten Hag kan woensdagavond in de competitiewedstrijd tegen Leeds United niet beschikken over Antony. De Braziliaanse aanvaller, afgelopen zomer overgekomen van Ajax, raakte afgelopen weekend geblesseerd tegen Crystal Palace.

"Antony is er woensdag niet bij, dus we moeten dat zien op te lossen", zei Ten Hag, die ook Anthony Martial en Scott McTominay moet missen tegen Leeds. "Ik ben de trainer en moet kijken naar de spelers die beschikbaar zijn. We hebben veel goede spelers in de selectie die niet altijd in de basis staan. Ik zal dus anderen de kans geven om het te laten zien."

Ten Hag moet Casemiro missen vanwege een schorsing van drie duels. "Na de wedstrijd mag ik niet klagen over het feit dat Casemiro en Martial er niet bij waren. Nee, we moeten winnen. De selectie moet presteren en wedstrijden winnen, ongeacht wie er op het veld staan."

Derde plaats

United is opgeklommen naar de derde plaats in de Premier League. Leeds is de nummer 17. Maandag ontsloeg de degradatiekandidaat trainer Jesse Marsch.

United - Leeds begint woensdag om 21.00 uur.