Tussenstand 56e Gouden Televizier-Ring bekend

De organisatie van de verkiezing van de Gouden Televizier-Ring heeft een maand voor de uitreiking de tussenstand bekendgemaakt. De programma's De Kinderen van Ruinerwold, Een Huis Vol, Eurovisie Songfestival, Even tot Hier, Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt, Mocro Maffia en The Masked Singer hebben tot nu toe van de 25 genomineerden de meeste stemmen gekregen.

De zeven vrouwen die tot dusver de meeste kans maken op de Televizier-Ster presentatrice zijn Britt Dekker, Eva Jinek, Fidan Ekiz, Hélène Hendriks, Marieke Elsinga, Miljuschka Witzenhausen en Nikkie de Jager. In diezelfde categorie voor presentatoren kregen André van Duin, Arjen Lubach, Beau van Erven Dorens, Fred van Leer, Humberto Tan, Ruben Nicolai en Tim Hofman tot nu toe de meeste stemmen.

Het is nog geen gelopen race, want mensen kunnen nog tot en met maandag 20 september 08.00 uur stemmen via de website van Televizier. Later wordt bekend welke drie namen er per categorie zijn overgebleven en meedingen naar een prijs. De 56e uitreiking van de Gouden Televizier-Ring is op 14 oktober in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.