Twaalfde Welcome to the Future nog knusser

AMSTERDAM - Het al als intiem bekend staande Welcome to the Future maakt zich op voor een nog wat knussere editie. Voor het dancefestival in natuurgebied Het Twiske, ten noorden van Amsterdam, zijn dit jaar twintig procent minder kaarten verkocht vanwege de beperkte bereikbaarheid van het terrein.

Vorig jaar moesten de bezoekers, die vaak met de fiets naar het festival gaan, bij Amsterdam Centraal lang wachten op een pontje. Het GVB zet zaterdag een extra pont in voor Welcome to the Future, maar waarschuwt dat het desondanks druk zal worden. Organisator ID&T zorgt voor meer pendelbussen en touringcars, die voorrang krijgen op andere voertuigen.

Wie nog een toegangsticket hoopt te bemachtigen voor de twaalfde editie van Welcome to the Future heeft pech. Het festival is uitverkocht, ook aan de deur worden geen kaarten meer verkocht. Bezoekers krijgen twaalf uur lang house- en technomuziek voorgeschoteld van onder anderen Boris Werner, Charlotte de Witte en Green Velvet. Het Berlijnse dj-duo Pan-Pot sluit Welcome to the Future af.

Naast de zeven rijkelijk versierde podia zijn er zaterdag in Het Twiske verschillende eetkraampjes te vinden. Welcome to the Future staat naast de muziek bekend om het goede eten en heeft een aparte food line-up. Zo kunnen de festivalgangers hun tanden zetten in een ‘dutch weed burger’, kiezen voor een pokébowl of vegan junkfood.

0 Reacties Doe mee met de discussie →