Twee extra shows van Vrienden van Amstel LIVE

De organisatie van het muziekfestijn De Vrienden van Amstel LIVE heeft twee extra concerten aan de editie van volgend jaar toegevoegd. Ook op 26 en 27 januari opent de 'grootste kroeg van Nederland', zoals het evenement vaak wordt genoemd, zijn deuren in Rotterdam Ahoy.

Kaartjes voor de nieuwe shows zijn vanaf donderdagochtend te koop. Op dat moment komt er ook een klein aantal extra tickets beschikbaar voor de al uitverkochte concerten, maakt de organisatie maandag bekend.

Nick & Simon nemen tijdens de dertien avonden tussen 13 en 27 januari weer het 'gastheerschap' op zich. Het duo kijk er erg naar uit om collega's op het podium te mogen verwelkomen en aankondigen. "We hebben deze kroeg, alle gasten en collega’s enorm gemist", aldus de zangers.

Welke Nederlandse artiesten er verder optreden, wordt later bekendgemaakt. Machiel Hofman van producent Tribe Company belooft een "recordaantal" artiesten voor de 23e editie. "We hebben besloten om er vooral een groot feest van te maken want daar is iedereen, voor en achter de schermen, wel aan toe", laat hij weten.