Tweeling voor Jamie Chung en Bryan Greenberg

Acteurspaar Jamie Chung en Bryan Greenberg heeft een tweeling verwelkomd. Greenberg deelde zondag op Instagram een video waarop hij twee baby's op zijn borst heeft liggen. Details over de nieuwe aanwinsten binnen het gezin deelde het echtpaar niet.

"We hebben nu double trouble", schreef de One Tree Hill-acteur in het bericht, gericht aan Chung. Die antwoordde met twee hartjes maar heeft zelf niets gepost over de kinderen. Het is dan ook niet duidelijk wanneer zij geboren zijn. De acteurs hebben nooit aangekondigd dat zij gezinsuitbreiding verwachtten.

Greenberg en Chung, die bekend werd als castlid van realityshow The Real World maar later de overstap naar acteren maakte, leerden elkaar kennen in 2012 en trouwden in 2015. In 2019 liet Chung haar Instagramvolgers weten dat ze haar eitjes liet invriezen. "Ik wil opties. Ik wil meer tijd. Ik weet het niet en ben bang maar hoopvol. Ik heb de beste levenspartner die je maar kunt wensen en weet dat ik op een dag een kind wil opvoeden met Bryan. Ik weet alleen niet wanneer dat gaat gebeuren. En ik realiseer me dat dat oké is. Het is oké om niet te weten wat het goede moment is."