Uitgeverij brengt aankomend boek Chris Cuomo niet meer uit

Nadat Chris Cuomo (51) eerder deze week werd ontslagen bij nieuwszender CNN omdat hij te nauw betrokken was bij het schandaal rondom zijn broer Andrew, de voormalig gouverneur van de staat New York, werd hij ook beschuldigd van seksuele intimidatie. Dat was voor uitgeverij HarperCollins Publishers genoeg reden om Cuomo's aankomende boek Deep Denial, dat in de herfst van 2022 zou verschijnen, niet meer uit te brengen. Dit meldt E! News.

In het boek zou Cuomo een analyse geven over de harde waarheid van de pandemie en wat het presidentschap van Donald Trump met de Verenigde Staten heeft gedaan. Het nieuws dat het boek gecanceld wordt komt een dag nadat de voormalige mediapersoonlijkheid liet weten niet langer zijn radioshow Let's Get After It With Chris Cuomo op Sirius XM te presenteren.

Chris Cuomo was een van de meest prominente presentatoren van CNN. Hij stond zijn broer Andrew bij toen die eerder dit jaar werd beschuldigd van seksuele intimidatie en moest aftreden. Chris zou zijn contacten in de media hebben geprobeerd in te zetten om Andrew en zijn team voor te bereiden op het moment dat vrouwen naar buiten zouden komen met hun beschuldigingen.