Us Weekly: Kelly Clarkson gunt ex geen cent extra in scheiding

Kelly Clarkson is niet van plan om haar ex-man Brandon Blackstock een cent te veel uit te betalen na hun scheiding. De zangeres en presentatrice van haar eigen talkshow wil niet schikken met haar ex, vertelt een bron aan het tijdschrift Us Weekly.

Volgens een ingewijde is Clarkson volop bezig met de voorbereidingen op de rechtszaak waarin besloten wordt hoe de scheiding verder financieel wordt afgewikkeld. "Als ze niet bezig is met de opnames van haar talkshow, zit ze met haar advocaat Laura Wasser", aldus de bron.

Clarkson en Blackstock maakten in juni 2020 bekend dat ze na zeven jaar huwelijk uit elkaar gingen. Sindsdien zijn de twee verwikkeld in een juridische strijd waarbij de zangeres dus niet van plan is om te schikken met haar ex. "Hij krijgt geen cent van haar waarvan de rechter niet heeft gezegd dat ze die moet uitbetalen. Het gaat naar worden", verwacht de bron.

Eerder oordeelde de rechtbank dat Clarkson, bekend van de hits Since U Been Gone en Because of You, vijf procent van de waarde van de ranch in Montana die ze met haar man deelde, moest afstaan aan Blackstock. Dat zou neerkomen op zo'n 900.000 dollar.