Us Weekly: Lori Loughlin betaalt collegegeld voor twee studenten

Lori Loughlin heeft haar leven gebeterd sinds ze is veroordeeld voor het betalen van smeergeld om haar dochters op een goede school te krijgen. Dat beweert een anonieme bron tegenover Us Weekly. De insider meldt dat de Full House-actrice nu de volledige studie van twee jonge Amerikanen betaalt.

Naast een celstraf kreeg Loughlin ook een taakstraf opgelegd, die ze uitvoerde bij de stichting Project Angel Food. De bron meldt dat ze voor de organisatie is blijven werken nadat haar verplichte 100 uur erop zaten.

Naast het collegegeld van de twee jongeren zou Loughlin ook de andere kosten die de studenten tijdens hun opleiding maken op zich nemen. Het totale bedrag daarvoor zou boven de 500.000 dollar liggen. Dat is de som die zij en haar man Mossimo Giannulli neerlegden om er via een frauduleuze tussenpersoon voor te zorgen dat hun twee dochters op papier onderdeel werden van het roeiteam van universiteit USC. Om die reden werden de meisjes toegelaten tot de prestigieuze school, ook al beoefenden ze de sport allebei helemaal niet.