Van Bronckhorst: het gevoel is anders

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord verloor dinsdag voor de derde keer op rij in de groepsfase van de Champions League. Trainer Giovanni van Bronckhorst was na het verlies tegen Sjachtar Donetsk (1-2) wel meer tevreden dan na de vorige twee nederlagen tegen Manchester City en Napoli. ,,Het gevoel is wel anders. We hebben uitstekend gespeeld en als team een stap gemaakt in de Champions League. Helaas heeft het niet tot punten geleid'', aldus Van Bronckhorst.

In De Kuip nam de landskampioen al snel de leiding via Steven Berghuis. Van Bronckhorst: ,,De 1-1 viel te snel. De eerste kans van Sjachtar was een doelpunt. Dat is hun kwaliteit. We hebben ons goed verweerd. Sjachtar is gewend om op dit niveau te spelen, wij komen steeds dichter in de buurt van dat niveau. We leren veel van dit soort wedstrijden.''

Met nul punten uit drie duels kan Feyenoord een plek in de volgende ronde van de Champions League vergeten, en ook de derde plaats in de poule is ver weg. ,,Overwinteren gaat nu heel moeilijk worden'', zei Van Bronckhorst.

0 Reacties Doe mee met de discussie →