Van Nistelrooij hoopt nog meer nieuwe spelers te begroeten

EINDHOVEN (ANP) - Ruud van Nistelrooij hoopt de komende weken nog meer nieuwe spelers te kunnen begroeten. Dat zei de trainer van PSV op de persconferentie, een dag voor de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

"We zijn zeker bezig om de selectie te versterken. Tot het WK bestaat het schema uit wedstrijden om de twee tot drie dagen en er komen ook nog interlands tussendoor. Dan moet je jezelf beschermen met een zo breed en sterk mogelijke selectie. Dat willen we zo snel mogelijk voor elkaar krijgen", aldus de trainer.

Mogelijk vertrekt Cody Gakpo nog uit Eindhoven, al wil de PSV-aanhang maar wat graag dat de aanvaller blijft. "Natuurlijk gebeurt er veel om hem heen en je kunt je niet helemaal afsluiten. De gesprekken die wij hebben, gaan over hoe hij een betere speler kan worden en niet over de keuze voor een volgende club. Dat is nu namelijk niet aan de orde", aldus de trainer, die zich dinsdag met PSV plaatste voor de play-offs van de Champions League. Volgens Van Nistelrooij staat zijn selectie er fysiek goed voor.

Meer rust

"We hebben wel een half uur langer gespeeld dan de vorige keer, maar we hebben ook een dag meer rust dan de vorige keer. We hebben geen blessures en het team heeft een boost gekregen na de ontlading van afgelopen dinsdag."

Go Ahead - PSV begint zaterdag om 18.45 uur.