Vanilla Ice zet concert ondanks coronawaarschuwingen door

Terwijl het coronavirus in de Verenigde Staten opnieuw voor heftige maatregelen zorgt om de verspreiding te stoppen, dan wel omlaag te krijgen, geeft rapper Vanilla Ice aanstaande zaterdag een concert in Texas. Dit ter ere van 'the 4th of July', oftewel de viering van de onafhankelijkheid van Amerika. Dit meldt Entertainment Weekly.

Waar deze dag normaal gepaard gaat met parades, feestjes en bijeenkomsten is het dit jaar een stuk soberder. Wat niet heel gek is gezien het feit dat Covid-19 nog steeds overuren draait in de Verenigde Staten. Maar daar heeft de bekende jaren '90 rapper lak aan.

De Ice, Ice Baby-zanger zal zaterdag voor duizenden mensen optreden in Texas, een staat die de afgelopen week juist zo hard geraakt werd door het virus. Rob Van Winkle, zoals de rapper echt heet doet Austin aan voor een bezoekje en laat via Instagram weten 'enorm uit te kijken naar een groots concert'.

Of het daadwerkelijk allemaal gaat plaatsvinden, valt nog te bezien. De gouverneur van Texas heeft sinds afgelopen vrijdag alle bars opnieuw gesloten, nadat er wederom corona uitbraken waren. De gelegenheid waar Vanilla Ice optreedt valt vooralsnog buiten die regel, omdat het technisch gezien een restaurant is maar met zoveel ruimte er omheen dat er ook optredens gegeven kunnen worden.