Videoland zendt halve serie H3L toch uit

Videoland is deze week toch van start gegaan met het uitzenden van het tweede seizoen van scholensoap H3L. De tweede reeks van de populaire serie over vijf scholieren op het fictieve Keizer Vijzels College telt in principe zestig afleveringen. Maar door de coronacrisis moesten de opnames na twintig afleveringen worden gestaakt.

Een woordvoerder van RTL Nederland laat weten dat nog niet duidelijk is wat er over een maand gaat gebeuren. Het is ook niet bekend of de resterende afleveringen kunnen worden gedraaid. Dat hangt onder meer af van het eventueel afschalen van coronamaatregelen door de overheid.

Videoland plaatst elke werkdag een aflevering van H3L online. Hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Davey Driessen, Levy Jansen en Serah Meijboom.

H3L is niet de enige serie van RTL die last heeft van de coronacrisis. Ook de opnames van Goede Tijden Slechte Tijden werden stilgelegd. Het jubileumseizoen lijkt hierdoor half mei al te stoppen, in plaats van eind juni zoals in eerste instantie was gepland.