Vin Diesel stapte naar wijlen Paul Walker voor ouderschapadvies

Vin Diesel leunde op zijn oud-collega Paul Walker voor advies over het vaderschap. Dat vertelde de acteur aan de Amerikaanse entertainmentsite Access. De 53-jarige acteur verklapte dat hij erg opkeek naar Walker als het ging om ouder zijn.

"Ik was eigenlijk altijd de grote broer op de set", vertelt Diesel over zijn werk met Walker voor de Fast and Furious-films. Maar toen hij vader zou worden van zijn eerste kind Similce wist hij niet wat hem te wachten stond en werden de rollen omgedraaid. "Toen stapte ik juist op hem af voor advies", doelend op Walker die in die tijd al zijn dochter Meadow had.

In het interview benadrukt Diesel zijn bewondering voor Walker die in 2013 bij een crash met zijn auto overleed. "Hij was mijn grootste steun", aldus Diesel. Toen zijn tweede dochter Pauline zes jaar geleden werd geboren, moest hij veel aan zijn oud-collega denken. "Het voelde alsof hij bij ons in de kamer was."

Varken

Onlangs bracht Meadow nog een eerbetoon aan haar vader op social media. Ze deelde een foto van hem op Instagram. "Denk aan jou xx", schrijft ze bij de foto waarop haar vader breedlachend te zien is en wordt vergezeld door een varken.

Het is bijna acht jaar geleden dat Walker overleed. Hij werd 40 jaar.