Voorstellingen Zodiac de Musical afgelast door coronabesmetting

Zodiac de Musical is donderdag en vrijdag niet te zien in de Koepelgevangenis in Breda. De voorstellingen zijn, net als woensdag, afgelast omdat een teamlid is besmet met het coronavirus. Mensen met kaartjes voor de geannuleerde shows kunnen vanaf maandag een ticket kopen voor een andere datum.

Wie er positief is getest, wil een woordvoerder vanwege privacyredenen niet zeggen. Het gaat in ieder geval om iemand die nauw betrokken is bij de productie. De eerstvolgende voorstelling, die voor zaterdag gepland staat, gaat vooralsnog door.

De musical ging in juni in première. De hoofdrol wordt gespeeld door Samir Hassan. Andere acteurs met grote rollen zijn René van Kooten, Dominique de Bont, Dennis Willekens, Hilke Bierman en Marcel Visscher.

Zodiac de Musical gaat over de toekomst van de aarde gezien vanuit het perspectief van de twaalf sterrenbeelden. De musical speelt zich letterlijk in de lucht af. Door de ronde zaal en hoogte van de koepel worden bezoekers aan alle kanten door het verhaal omgeven.