Vrouw Justin Bieber drukt gerucht over mishandeling de kop in

Hailey Bieber ontkent dat haar echtgenoot Justin Bieber haar zou mishandelen. De 27-jarige Canadees zorgt juist ontzettend goed voor zijn vrouw, vertelde het 24-jarige fotomodel onlangs in de podcast van zangeres Demi Lovato.

"Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem en over ons samen. Zo is er een groot dik gerucht dat neerkomt op "Justin is niet aardig tegen haar en hij mishandelt haar". Verder van de waarheid kan het niet zijn. Sterker nog, het is het compleet tegenovergestelde", vertelt Hailey in de podcast 4D with Demi Lovato. Justin zou juist ontzettend lief voor haar, zegt ze. "Ik heb het geluk dat ik met iemand samen ben die extreem respectvol naar mij toe is en die mij me elke dag weer speciaal laat voelen. Iedereen om ons heen die ons persoonlijk kent, zou hetzelfde zeggen."

Verhalen over dat Justin niet altijd even vriendelijk voor zijn vrouw is doen al een tijdje de ronde en kwamen in de wereld door video's waarin de Baby-zanger Hailey af lijkt te katten. De twee zijn samen sinds 2014 en trouwden in 2018.