Vrouw maakte zich niet kenbaar als agente

AMSTERDAM (ANP) - De agente in burger die donderdag in Amsterdam werd mishandeld, heeft zich niet als zodanig kenbaar gemaakt. Dat liet een woordvoerster van de politie weten. De politie pakte drie jeugdspelers van Ajax op na het incident.

De drie jeugdspelers (twee van achttien en een van negentien jaar oud) worden verdacht van het mishandelen van een agente in burger op de Ouderkerkerdijk in Amsterdam. Naar aanleiding van ,,een verkeersincident'' trokken ze de vrouw uit de auto en duwden haar op de grond, meldde de politie, die geen verdere details gaf. De vrouw liep schouderletsel op. Ze heeft het ziekenhuis inmiddels weer verlaten en doet vrijdag aangifte.

De jongens gingen ervandoor, maar na een oproep via Burgernet kon de politie de verdachten in de buurt oppakken.

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  Krijgen ze, omdat ze er vanuit gingen dat het een ‘gewone blanke hoer’ was, meer of minder straf ?

  Beantwoord
 2. Burgermans

  Paspoort afpakken en uitzetten!

  Beantwoord
 3. Windows 8

  “‘Het drietal versperde de agente op de Oudekerkerdijk de weg. Toen de politievrouw enkele malen claxonneerde, stormden de drie op haar af, trokken de agente uit de auto, smeten haar hardhandig tegen de grond en gingen ervandoor. De agente liep een sleutelbeenbreuk, diverse schaafwonden en verschillende bloeduitstortingen op’, aldus De Telegraaf.”

  Klinkt bekend, is overal zo. Ook in Marokko maar daar werkt natuurlijk niemand.
  http://ajax.netwerk.to/forums/HTML/forum7/1258-82.php

  Beantwoord
 4. Windows 8

  Ongelooflijk…, Stel je eens een Nederland voor zonder lichtgetintiërs.
  De politie kan dan gewoon gaan jeu de boulen, de veiligheid neemt met 80% toe, conducteurs gaan fluitend naar hun werk, blonde meisjes gaan weer veilg over straat, Joden kunnen weer over straat zonder steeds achterom te hoeven kijken, homo’s gaan hand in hand dansend over straat…
  Helaas…

  Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *