VVV en Vitesse in evenwicht in Venlo

VENLO (ANP) - Het duel tussen VVV-Venlo en Vitesse heeft geen winnaar opgeleverd. De Limburgers namen op het eigen kunstgras in De Koel een voorsprong van 2-0, maar gaven die ook weer snel uit handen. In de tweede helft kregen beide ploegen kansen op de winnende treffer. Het bleef echter bij 2-2.

Vitesse, dat aantrad zonder de geblesseerde aanvaller Bryan Linssen (ex-VVV), blijft met 38 punten op de zevende plek in de eredivisie staan. Het gepromoveerde VVV is met 32 punten een stevige middenmoter.

Torino Hunte opende in de tiende minuut op fraaie wijze de score. Hunte kroop bij een steekbal van Moreno Rutten voor Fankaty Dabo en tikte de bal langs Remko Pasveer. De doelman van Vitesse verkeek zich even later op een schot van Lennart Thy. De Duitse aanvaller besloot van zo'n dertig meter maar eens uit te halen en zag de bal met een stuit over de grabbelende Pasveer vliegen.

Vitesse kwam terug dankzij een eigen doelpunt van Nils Röseler. De Duitse verdediger van VVV tikte onder druk van Luc Castaignos een voorzet van Thomas Bruns achter zijn eigen doelman Lars Unnerstall. Kort na rust trok Mason Mount de stand weer gelijk. De Engelse huurling van Chelsea krulde een vrije trap precies langs de paal in de korte hoek: 2-2. Mount vierde zijn zevende doelpunt dit seizoen.

0 Reacties Doe mee met de discussie →