Wahlberg kreeg 4,5 miljoen meer dan Williams

LOS ANGELES - Acteur Mark Wahlberg heeft ongeveer tien keer zoveel geld gekregen voor zijn rol in de film All the Money in the World als zijn tegenspeelster Michelle Williams. Dat onthult The Hollywood Reporter vrijdag in een artikel over de ongelijke salarissen in Hollywood.

De acteur kreeg 5 miljoen dollar, Williams slechts 625.000 dollar. Wahlberg speelt in de film over de ontvoering van de kleinzoon van oliemagnaat Getty de FBI-agent die moet onderhandelen met de ontvoerders. Williams speelt de moeder van de jongen. De rollen van de twee acteurs zijn ongeveer even groot.

Eerder werd al bekend dat Wahlberg voor de reshoots van de film 1,5 miljoen dollar kreeg. Williams moest genoegen nemen met 1.000 euro. De reshoots vonden plaats omdat regisseur Ridley Scott had besloten acteur Kevin Spacey uit de film te halen na diverse onthullingen over seksueel ongepast gedrag van de acteur. De rol van Spacey, die Getty speelde, wordt nu vertolkt door Christopher Plummer.

Wahlberg doneerde nadat er commotie was ontstaan zijn salaris aan #TimesUp, de beweging tegen seksueel ongepast gedrag in Hollywood.

1 Reactie Doe mee met de discussie →


  • Burgermans

    Lijkt me ook wel terecht. Marky Mark trekt miljoenen fans naar de bioscoop, Michelle Williams hooguit zeven.