Weduwe Bob Saget deelt oud vakantiekiekje

Kelly Rizzo (42), de weduwe van de onlangs overleden komiek, acteur en presentator Bob Saget (65), heeft via sociale media een oude vakantiefoto van hen samen gedeeld. Rizzo schrijft erbij: "Mijn geweldige echtgenoot. Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn."

Afgelopen week gaf Rizzo een interview aan het Amerikaanse programma Today Show over het onverwachte overlijden van Saget op 9 januari in Jacksonville, Florida. "Hij was exact dezelfde man wanneer de camera's draaiden en als dat niet het geval was. Hij wilde gewoon altijd van het leven genieten en mensen een goed gevoel geven. Als we naar een restaurant gingen maakte hij altijd een praatje met mensen van de bediening, omdat hij dat leuk vond. Het liefst kende hij ook al hun namen en dat werd zeer gewaardeerd," aldus Kelly.

Ze vervolgt: "Iedereen hield van hem en zijn constante drive was om mensen altijd met respect en waardigheid te behandelen, zoals je zelf ook graag behandeld wilt worden. Hij was lief en aardig voor iedereen en voor mij persoonlijk is het de beste man die ik ooit in mijn leven ontmoet heb."

Volgens Rizzo vertelde hij ook vaak aan vrienden en familie dat hij van ze hield. "Dat vond hij heel belangrijk, hij ging nooit ergens weg zonder dat te zeggen, laat staan met ruzie uit elkaar gaan. Als je Bob kende, dan was je ervan verzekerd dat hij je zei dat hij van je hield. Zo'n man was het. Ik ben dan ook zeer dankbaar voor het feit dat hij me gedurende ons huwelijk zo vaak heeft gezegd dat hij oneindig veel en onvoorwaardelijk van me hield. Hij zat na zijn shows steevast op het eerste vliegtuig naar huis om weer samen te kunnen zijn, hij koesterde elk moment dat we met elkaar konden doorbrengen. Daarom doet dit afscheid ook zo ontzettend veel pijn, maar ik probeer me vast te houden aan het feit dat we elke seconde optimaal hebben benut."

Saget en Rizzo trouwden in 2018 en waren tot aan Sagets dood bij elkaar.