Weer beroemde secretaresses in Murphy Brown

LOS ANGELES - Ook in de reboot van de serie Murphy Brown zullen weer bekende sterren opduiken als de secretaresses van de nieuwslezeres. Dat bevestigt hoofdrolspeelster Candice Bergen tegenover Entertainment Tonight.

In de hitserie, die tussen 1988 en 1998 werd geproduceerd, verslond journalist en presentatrice Murphy Brown een reeks secretaresses. De makers van het programma strikten verschillende sterren om één van de vele assistentes te spelen. Onder meer Bette Midler, John F. Kennedy junior en Rosie O'Donnell doken op als de zoveelste rechterhand van het titelpersonage, gespeeld door Candice.

De 72-jarige actrice hoopt met de reboot voor de show ook de journalistiek in een goed daglicht te zetten. "Nieuws wordt nu heel anders vergaard dan destijds, en het leek ons leuk om onze nieuwsshow te laten zien als een programma dat nog van de feiten uitgaat, en daarmee een beetje uit de mode is geraakt", aldus Candice. "Dus we proberen het weer hip te maken. Murphy is een echte journalist, gepokt en gemazeld, en ik denk dat zij het verdient om terug te komen."

0 Reacties Doe mee met de discussie →