Will Smith bezoekt originele Fresh Prince villa in Bel-Air

Nadat onlangs bekend werd dat de villa die model stond in de serie The Fresh Prince of Bel-Air vijf nachten verhuurd wordt door AirBnB, heeft de echte Fresh Prince een bezoekje gebracht aan het iconische pand. In de serie was het exterieur te zien en werden de opnames in een studio gemaakt, maar nu betrad Will Smith het echte huis. Via sociale media deelde hij zijn avonturen.

Vanwege het 30-jarig jubileum van de populaire jaren 90 show krijgen fans een kans te overnachten in de villa voor slechts 30 dollar per nacht. Smith nam samen met zijn vriend Jazzy Jeff een kijkje en werd later vergezeld door de rest van de cast. Alleen Alfonso Ribeiro, die de rol van Carlton Banks speelde, was niet aanwezig.

Smith was onder de indruk van het huis, waarvan het 'jubileum deel' is ingericht als het huisje bij het zwembad waar Will in de serie woonde. "Wow, het ziet er echt goed uit. Het is net alsof ik weer terug ben op de set," aldus de acteur. "Dit huis geeft exact weer waar de familie Banks voor stond. Dit huis geeft hoop en doet je geloven dat dromen werkelijkheid kunnen worden. Dit huis draait om familie, die je altijd steunt en je fouten laat maken om van te leren."

Fans kunnen niet alleen in Wills oude slaapkamer logeren, maar ook loungen aan het zwembad en eten van zilveren borden zoals butler Geoffrey het graag had gezien. Aan de muur hangt ook een portret van James Avery, die de rol van pater familias Philip Banks speelde. Hij overleed in 2013 op 68-jarige leeftijd.