Willem Voogd te zien in laatste weken Hehobros on Tour

Willem Voogd zal acteur Kevin Hassing vervangen tijdens de laatste weken van de voorstelling Hehobros on Tour. Hassing heeft wegens gezondheidsredenen moeten besluiten per direct te stoppen met de voorstelling, meldt impresariaat Bos Theaterproducties op de website.

Voogd is bij het grote publiek vooral bekend van de eerste drie Mees Kees-films en de hitserie Zwarte Tulp. Hehobros on Tour is een live versie van de VPRO-serie over een hysterische, onzekere hetero (Pepijn Schoneveld) en een rustige, cynische homo (Kevin Hassing). In de serie reflecteren de twee vrienden op hun levens. Alle onderwerpen passeren de revue, van seksualiteit tot relaties, van sociale media tot burn-outs. De voorstelling kreeg lovende recensies.

Hehobros on Tour is tot de kerstvakantie te zien. Tijdens de kerstdagen spelen Voogd en Schoneveld een speciale kerstversie voor Theater Bellevue in Amsterdam. De Hehohoho Christmas Show is van 18 tot en met 28 december te zien en bestaat uit sketches, liedjes, acts, een dansje, publieksparticipatie en misschien wel een mystery guest, belooft het tweetal.