Willow Smith scheert hoofd kaal tijdens optreden

Willow Smith heeft een onlineconcert op een bijzondere manier afgesloten. Tijdens haar Facebook Live-concert werd het hoofd van de 20-jarige zangeres kaal geschoren.

Tegen het eind van het concert werd de tondeuse erbij gepakt op het podium. Voordat de dochter van Will en Jada Pinkett Smith haar laatste nummer Whip My Hair kon inzetten, kondigde ze aan wat ze van plan was. "Ik scheer altijd mijn hoofd kaal tijdens belangrijke momenten in mijn leven," vertelde Willow.

Na het concert vertelde de zangeres in de talkshow Red Table Talk dat het afscheren van haar haar gaat om emoties loslaten. "Ik had het idee dat ik heel veel emotionele bagage van me afschudde. Zes of zeven jaar aan emotie, ik liet het tijdens het scheren van mijn haar allemaal los."

Eerder dit jaar schoor Willow haar haar ook al af op een bijzonder plek. Dat gebeurde in het Museum of Contemporary Art in Los Angeles tijdens een tentoonstelling. Daar bracht de zangeres 24 uur door in een glazen kamer als onderdeel van een kunstinstallatie.