Woedende Jan Smit moet show afzeggen

NIJMEGEN - Een boze Jan Smit heeft donderdag zijn show in Nijmegen moeten annuleren. Ditmaal niet vanwege zijn eigen gezondheid, zoals bij eerdere shows de afgelopen weken, maar vanwege de staat van de locatie. Schouwburg De Vereeniging is niet toegankelijk vanwege een verbouwing.

''Ik heb zoiets in de afgelopen 22 jaar nog nooit meegemaakt!'', schrijft de Volendamse zanger op social media. ''Ben ik eindelijk van mijn keelpijn af, krijg je dit! Terwijl ik hier zelf in dit geval helemaal niets aan kan doen, wil ik toch excuses maken voor iedereen die hierdoor gedupeerd is.''

In de schouwburg is op dit moment een verbouwing aan de gang, zo weet Jan te melden. Daardoor is de veiligheid van de crewleden niet te waarborgen en kan het optreden donderdag geen doorgang vinden. "Ik vind het bijzonder teleurstellend dat wij hier op geen enkele wijze eerder van op de hoogte zijn gesteld!"

Bij het bericht heeft de 32-jarige zanger ook een filmpje geplaatst. Daarop is te zien dat er inderdaad nog een hoop moet gebeuren op de evenementenlocatie. Er staan steigers, op de grond liggen planken en verschillende delen achter de schermen zijn afgezet met linten. Jan omschrijft het zelf als een ''merkwaardige situatie''.

0 Reacties Doe mee met de discussie →