X-Men actrice Alexandra Shipp: Sean Penn redt mensenlevens

Het statement dat Sean Penn maakte door te zeggen niet te willen werken met mensen die niet tegen het coronavirus zijn ingeënt, kan op goedkeuring rekenen van X-Men actrice Alexandra Shipp. De 30-jarige Shipp prijst Penn om zijn moed dit publiekelijk uit te spreken. Dit meldt TMZ.

"Sean is een held en redt letterlijk mensenlevens door dit te zeggen en vooral te doen, hij heeft helemaal gelijk" aldus Alexandra.

Penn liet aan NBCUniversal weten niet terug te willen keren naar de opnames van serie Gaslit zolang niet alle medewerkers van de show gevaccineerd zijn. Vaccinaties zijn al verplicht voor personeelsleden die tijdens de opnames geen anderhalve meter afstand van anderen kunnen houden, zoals veel castleden en een deel van de crew. Toch wil Penn dat iedereen die rondloopt op en bij de set gevaccineerd is.

De acteur heeft aangeboden de vaccinaties die nog nodig zijn te laten uitvoeren door zijn stichting CORE. Die non-profitorganisatie heeft in het afgelopen jaar test- en vaccinatiesites ingericht in Los Angeles en voert momenteel campagne om de vaccinatiebereidheid in achterstandswijken te verhogen.