Yolanthe gaat columns schrijven over het moederschap

Yolanthe Cabau gaat aan de slag als columniste. De actrice gaat voor het blad Kek Mama schrijven over het moederschap, zo maakte ze vrijdag bekend in een video die het blad online deelde.

In de columns gaat Cabau (38) het hebben over "de hele mooie en leuke momenten", maar ook over "de wat moeilijkere momenten", vertelt ze. "Want kijk, moeder zijn is het meest geweldige wat er is en ik denk dat de meeste mama's het wel met mij eens zijn, maar er komt veel meer bij kijken dan alleen maar vreugde en geluk. Je hebt ook momenten dat je het allemaal even niet meer weet, ik althans", bekent Cabau.

De moeder van de 7-jarige Xess Xava, die ze kreeg met oud-international Wesley Sneijder, geeft aan dat zij "net als andere moeders ook met struggles te maken heeft". "En dat er dingen zijn die niet alleen door mij bepaald worden, maar ook door Xess." Als voorbeeld noemt ze de vragen die ze geregeld krijgt over het lange haar van haar zoon. "Mensen vragen zich heel vaak af: waarom knip jij de haren van je kind niet af? Nou dat vind ik eigenlijk wel een mooi onderwerp voor een column, want dat is bij ons thuis een hele situatie."

De eerste editie van Kek Mama met daarin een column van Cabau ligt op 30 mei in de winkel.