Yolanthe voelt zich ‘gezegend’

AMSTERDAM - Yolanthe Sneijder-Cabau is sinds een paar dagen na maanden afwezigheid terug op Instagram en dat bevalt haar goed. De presentatrice, die in maart van social media verdween nadat de breuk met Wesley Sneijder bekend werd, zegt dan ook haar fans dankbaar te zijn voor alle reacties en berichten.

"Ik voel me gezegend dat ik jullie heb als mijn volgers. Bedankt voor alle lieve berichten. Ik hou van jullie”, schrijft Yolanthe in haar Instagram Story. Daarnaast deelde de presentatrice een Engels citaat dat mensen "zichzelf moeten leren om in alles een zegening te zien".

Yolanthe en Wesley, die in 2010 trouwden en samen een zoon hebben, kondigden in maart aan uit elkaar te gaan. Over de reden van de breuk werden geen uitspraken gedaan, maar de voetballer zei op Instagram wel dat hij het meerdere malen verknald had. In mei zei een ingewijde in weekblad Privé dat de twee weer samen zouden wonen, maar dit werd ontkend door het management. Begin deze maand werd het koppel wel weer samen gespot.