YouTuber Jake Paul ontkent aanranding

Jake Paul heeft dinsdag op sociale media stellig ontkend dat hij TikTok-ster Justine Paradise heeft aangerand. "Ik zal dit aanvechten tot mijn onschuld is bewezen", schrijft de YouTuber in zijn post.

Paradise beschuldigde Paul afgelopen week in een filmpje op YouTube van aanranding. Die zou hebben plaatsgevonden toen ze in de zomer van 2019 bij hem op bezoek was. Ze stelde dat de twee met haar instemming hadden gezoend, maar dat Paul haar daarna dwong tot orale seks.

In zijn reactie laat Paul weten dat hij beschuldigingen van seksueel misbruik niet licht opvat, en dat niemand dat zou moeten doen. "Maar om heel duidelijk te zijn: deze aantijgingen zijn honderd procent onwaar." De YouTuber beschuldigt Paradise ervan slechts uit te zijn op aandacht voor haar OnlyFans-pagina en andere influencerondernemingen. Hij stelt dat het geen toeval is dat ze met haar verhaal naar buiten komt in de week waarin hij in de spotlight staat, omdat hij dit weekend een grote bokswedstrijd heeft.

"In de periode waarin haar verhaal plaatsvindt had ik een relatie", aldus Paul, "en ik ben opgegroeid als moederskind en respecteer vrouwen en moeders meer dan wie dan ook. Ik heb zeker nooit een meisje aangeraakt zonder haar instemming.