Zenderbaas 3FM grijpt in tijdens uitzending Timor Perlin

Zendermanager Sharid Alles heeft dinsdagmiddag live op 3FM ingegrepen in de uitzending van dj Timor Perlin. De dj stond op het punt te bellen met een jongen die naar verluidt de tot dan nog geheime locatie van het door 3FM georganiseerde exclusieve Måneskin-concert tegen betaling zou onthullen aan mensen zonder kaartje, maar Alles stak daar live op de radio een stokje voor.

Luisteraars van 3FM lieten Perlin weten dat ze waren benaderd door een jongen die tegen betaling de geheime locatie van het exclusieve 3FM-concert aan fans zonder kaartje wilde verkopen. Het bleek om een van de winnaars te gaan, waardoor zijn gegevens bekend waren bij het radiostation en hij gebeld kon worden om zijn actie uit te leggen. Maar toen Perlin wilde bellen, stond opeens zendermanager Alles in de studio. "Management staat aan de deur. Moeten we dit niet doen op de radio? Het management schudt nee", vertelde Perlin zijn luisteraars. Vervolgens zei hij dat zoiets nooit eerder was voorgevallen. "Ik heb nooit het management, dan weet je dat er iets aan de hand is."

Perlin vroeg zijn manager vervolgens in de uitzending om een verklaring voor het ongebruikelijke inbreken in een uitzending. "Als wij een heel mooie middag organiseren voor een groepje fans, die daar heel veel zin in hebben en er is iemand die dat gaat proberen te verpesten, dan vind ik niet dat je die een podium moet geven op de zender", zei Alles. Op het voorstel van Perlin om de jongen dan excuses aan te laten bieden op de radio, zei Alles dat dat ook niet mocht. "Nee, dat mag hij buiten de zendtijd om doen." Perlin gaf vervolgens aan dat hij vond dat Alles hem voor het blok zette en daarvan baalde. "Ik ook", zei Alles daarop. Perlin besloot uiteindelijk niet te bellen met de jongen.

Een woordvoerder van 3FM laat aan het ANP weten dat de dj en zijn manager elkaar inmiddels tijdens het Måneskin-concert weer gesproken hebben. "Sharid en Timur hebben net samen met elkaar genoten van de 3FM Exlusive met Måneskin, hebben elkaar gesproken en zijn het erover eens dat ze het niet met elkaar eens zijn. Zoals dat wel vaker gebeurt in werkrelaties."