Zidane: dit verdienen we niet

MADRID (ANP) - Trainer Zinédine Zidane van Real Madrid wist het na de beschamende thuisnederlaag tegen Villarreal (0-1) ook even niet meer. ,,We hebben goed gespeeld, maar ons eerste doelpunt wilde maar niet vallen. Vraag me niet waarom. Maar dit verdienen we niet'', treurde de voormalige topvoetballer, die afgelopen donderdag nog zijn handtekening zette onder een nieuw contract tot medio 2020.

Villarreal had voor de eerste zege ooit op Real Madrid in Santiago Bernabeu in alle competities over geluk niet te klagen. Cristiano Ronaldo raakte in de eerste helft twee keer het aluminium en zag doelman Sergio Asenjo op slag van rust een wereldredding verrichten. Ook Gareth Bale was in de eerste helft bij Real Madrid ongelukkig in de afronding. Na de pauze was de thuisploeg minder dominant en sloeg Villarreal in de slotfase in een counter toe.

,,Het is heel moeilijk om uit te leggen wat er momenteel gaande is bij ons'', zei Real-verdediger Dani Carvajal. ,,Alles zit tegen, het lijkt alsof we midden in een tornado zitten. Toch blijven we in onszelf en in elkaar geloven.''

0 Reacties Doe mee met de discussie →