Zoontje Naya Rivera maakt het naar omstandigheden goed

Terwijl de zoektocht naar de vermiste Glee-actrice Naya Rivera nog steeds doorgaat, heeft de vader van haar 4-jarige zoontje Josey zich inmiddels over de kleine ontfermd. Ryan Dorsey, met wie Rivera 4 jaar getrouwd was, spoedde zich zo snel mogelijk naar het meer waar Naya verdwenen is. Dit meldt People.

De 36-jarige Dorsey werd later gespot bij zijn huis in Los Angeles, samen met zoon Josey. Volgens de politie maakt het jongetje het naar omstandigheden goed en is hij in goede handen. Naya en Ryan deelden de voogdij over Josey en kwamen bij hun scheiding overeen geen alimentatie van elkaar te willen hebben.

De relatie tussen de twee was een tumultueuze. Ze trouwden in 2014, maar waren in 2017 alweer van plan te gaan scheiden. Uiteindelijk zagen ze daar vanaf, om vervolgens in 2018 alsnog de stekker eruit te trekken.

Naya verdween woensdagmiddag toen ze met Josey aan het varen was op een meer, zo'n 90 kilometer ten noordwesten van de binnenstad van Los Angeles. De politie trof het zoontje van Rivera slapend en alleen aan in de boot. Hij zou hebben verklaard hebben dat zijn moeder in het water was gesprongen.