Zorgen na tweet Pete Davidson

LOS ANGELES - Comedian Pete Davidson heeft voor paniek gezorgd met een bericht op Twitter. “Ik wil niet meer op deze aarde zijn”, schreef hij. Ook sloot hij zijn account op Instagram.

“Ik doe mijn best om te blijven, maar ik weet niet of dat nog lang lukt”, schrijft Pete. Daarna laat hij nog weten dat hij altijd zijn best heeft gedaan om anderen proberen te helpen.

Pete ging ook nog in op de ruzie tussen zijn ex Ariana Grande en Kanye West. De rapper reageerde op een tweet van de zangeres en daarin vertelde hij dat hij zich mentaal niet al te best voelde. Pete kon dat waarderen. “Heel goed dat je voor jezelf opkomt.” De comedian schreef er ook nog bij dat hij zelf niet al te lekker in zijn vel zit en dat er best wat meer compassie mag zijn voor mensen die worstelen met depressies.

Saturday Night Live

Ariana reageerde meteen op de tweet van haar ex en schreef dat ze echt niemand pijn wilde doen met haar tweet. Ze liet de comedian weten dat ze hem altijd wil helpen als dat nodig mocht zijn. Pete en Ariana gingen twee maanden geleden uit elkaar.

Ook andere celebs bemoeiden zich met Pete. Ze schreven dat ze zich zorgen maakten. Al snel werd duidelijk dat de comedian veilig was. Hij was met de comedians van het tv-programma Saturday Night Live de sketches aan het oefenen.

0 Reacties Doe mee met de discussie →