Zus Britney Spears zegt ‘extra dankbaar’ te zijn dit jaar

Jamie Lynn Spears (30), de jongere zus van Britney, viert net als veel andere Amerikanen de feestdag Thanksgiving. Spears laat via Instagram weten dit jaar "extra dankbaar" te zijn. Waarom Jamie Lynn extra dankbaar is wordt niet geheel duidelijk en ook heeft ze de optie om volgers te laten reageren uitgeschakeld.

Spears postte een aantal kiekjes van haar gezin met echtgenoot Jamie Watson en haar dochters Maddie (13) en Ivey (3). Haar oudste dochter kreeg ze uit een eerdere relatie met 'high school sweetheart' Casey Aldrigde. In haar in januari te verschijnen biografie Things I Should Have Said zegt Jamie Lynn dat haar ouders Jamie en Lynn Spears haar op 17-jarige leeftijd dwongen abortus te plegen, omdat het krijgen van een baby op zo'n leeftijd volgens hen desastreus voor haar carrière zou zijn. Daar stemde Jamie Lynn niet mee in; ze koos ervoor haar kind te krijgen en te houden. De relatie met Aldrigde was geen lang leven beschoren, maar inmiddels is ze alweer een aantal jaar gelukkig in de liefde met Watson.

Jamie Lynn wordt door 'The Britney Army' als een van de boosdoeners gezien achter het curatorschap waaronder Britney 13 jaar lang gebukt ging. Volgens Britneys fans heeft Jamie Lynn zowel zakelijk als financieel van haar oudere zus geprofiteerd en heeft ze haar bekendheid en carrière alleen maar te danken aan de roem van haar zus.