Zwangere Mandy Moore annuleert rest van tournee

Mandy Moore moet de rest van haar tournee door Noord-Amerika afzeggen. De zwangere zangeres en This Is Us-actrice vindt de concerten te zwaar en wil meer rust, laat ze dinsdag weten op Instagram.

"Toen we deze tournee boekten, was ik nog niet in verwachting. Hoewel ik dacht dat ik de schouders eronder kon zetten, heeft de wijze waarop we reizen (lange uren in de tourbus en onvoldoende rust) erin gehakt en is het te zwaar om door te zetten", schrijft de 38-jarige Moore. "Ik weet dat ik mijn gezin en mijn gezondheid (en de gezondheid van mijn baby) op de eerste plaats moet zetten en daarom is het nu het beste om thuis te zijn."

De zangeres had voor volgende maand nog enkele shows gepland staan. Bezoekers krijgen het geld voor de geannuleerde concerten teruggestort. "Bedankt voor al jullie steun en alvast bedankt voor het respecteren van mijn beslissing."

Moore maakte eerder deze maand bekend zwanger te zijn van haar tweede kind. Met zanger Taylor Goldsmith, met wie ze in 2018 trouwde, heeft ze al een 1-jarige zoon.