Nick Carter vraagt omgangsverbod broer Aaron aan: “Hij wil mijn vrouw vermoorden”

Nick en zijn zus Angel willen dat Aaron een omgangsverbod krijgt. Het gaat niet goed met hun jongere broer, die onlangs bekende schizofrenie te hebben.

Backstreet Boy Nick heeft nu op Twitter laten weten zijn familie te willen beschermen. “Gezien Aaron’s toenemende zorgwekkende gedrag en zijn recentelijke bekentenis dat hij met de gedachte speelt om mijn zwangere vrouw en ongeboren kind te vermoorden, hadden wij geen andere keus dan harde maatregelen te treffen. Wij houden van onze broer en hopen oprecht dat hij de juiste behandeling krijgt voordat hij zichzelf of iemand anders iets aandoet,” aldus Nick.

Vervolgens ging Aaron helemaal los op Twitter. “Dus mijn broer vraagt een omgangsverbod aan. Nou dag Nick, we zijn voorgoed klaar met elkaar. Ik heb hem al 4 jaar niet gezien en dat ben ik ook niet van plan. Ik sla steil achterover van de beschuldigingen aan mijn adres, ik wil niemand iets aandoen en zeker mijn familie niet. Het enige dat ik hen vraag is me met rust te laten. Wat ons bindt is bloed, geen liefde. Ik hoef niet bij je in de buurt te zijn en bovendien was ik degene die zei klaar met je te zijn. Dus kap hiermee en laat me alleen voor de rest van mijn leven, ik smeek het je. Je hebt me mijn hele leven al gepest, Nick en je pijnigde me als kind. Je bent bang voor de waarheid,” aldus het voormalig kindsterretje.

Dinsdag kwam Aaron Carter nog in het nieuws, omdat hij zijn wapens niet wilde afstaan. Zijn omgeving had de politie en hulpinstanties ingeschakeld voor een psychische evaluatie.