Katja Schuurman heeft spannend seksleven: “Hoeveel hadden we er laatst in de jacuzzi? Zeven?”

Katja Schuurman kruipt voor het Vlaamse programma Gert Late Night, onder de lakens met James Cooke (34). Daar is ze openhartig over haar seksleven, haar bipolaire stoornis en haar kinderwens.

Ze vertelt dat zij en haar man chefkok Freek van Noortwijk regelmatig met meerdere mensen tegelijk seks hebben. "Soms denken we: wat leuk is het hier. Dat is ook een leuk iemand en dat is ook een leuk iemand. En dan kan er van alles ontstaan...” Ze vervolgt: "Hoeveel hadden we er laatst in de jacuzzi? Zeven?”

Over haar bipolaire stoornis vertelt ze: “Ik heb een redelijk lichte vorm. Van woede-uitbarstingen tot heel, heel, heel verdrietig zijn. Dat schiet heel erg heen en weer", vertel ze. "Soms sta ik op ’s morgens en dan voel ik me on top of the world en er zijn dagen dat ik opsta en denk: alsof ik vergeet wie ik gisteren was.”

Ze slikt medicijnen voor haar aandoening, maar kan die niet combineren met een zwangerschap. Ze is nog niet zwanger, maar wil dat wel graag. "Ik ben 44 en kan niet zo heel erg lang meer wachten.”