Jan des Bouvrie: ‘Ik was een ontzettende ondeugd’

'Hallo, daar zijn we weer...' De gevleugelde uitspraak van de onvolprezen Gert-Jan Dröge als rode draad in het programma Glamourland werd altijd aangehaald als Jan des Bouvrie weer opdook op party's van de happy few. Jan is terug in Volkskrant Magazine. En hoe! In een interview zegt hij dat hij veel vrouwen heeft gekend. Vervolgens vraagt de interviewer hem of het er zoals Jeroen Pauw meer dan tweehonderd waren. Des Bouvrie: 'Jaaa, zéker. Ik was een ontzettende ondeugd'. De ontwerper wil ons laten weten dat namedropping een kunst is. Een dochter van Kennedy, Brigitte Bardot, Bianca Jagger, Jacqueline Bisset. En hoeren. 'Gewoon, lekkere seks en daarna geen gesodemieter.' Fijngevoelig als hij is geeft hij niet echt uitsluitsel. 'Dansend door het leven gaan' is voor de 70-jarige het levensmotto. De laatste 27 jaar doet hij dat met zijn vrouw Monique, maar hij wou zijn fans toch nog laten weten dat hij het fijn heeft gehad.

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Jannie Ooms

  Jan des Bouvrie is duidelijk in zijn eerste leugen niet gebarsten. We geloven toch niet echt dat deze omhooggevallen meubelmaker met al die beroemdheden het bed heeft gedeeld?
  Hoe dan ook: hij is géén heer, dat blijkt maar weer. Last van een verlate mid-life crisis, misschien?

 2. meneerjansen

  … en dat dan weer vertalen in seksloze meubeltjes…. knap

 3. Mr. X

  Gentlemen don’t kiss and tell….

 4. Ferry Fer

  En wat kan ik met deze info? Dit lijkt steeds meer een RTL Boulevard site te worden, ik moest deze maar weer eens uit m’n bookmarks schrappen.

 5. Lola

  ja, ik heb hem ontmoet in de Yab Yum, ik werkte daar als prostituee,

Reacties niet toegestaan