Blunder Jennifer Aniston op foto? Fans zijn geschokt

Jennifer Aniston is nu pas lid geworden van Instagram. Haar eerste foto veroorzaakt direct ophef. En niet vanwege de vrolijke gezichten van haar voormalige Friends-collega's.

Oplettende volgers hebben een vreemd detail ontdekt op haar kiekje. Ze zijn ervan overtuigd dat er cocaïne op de telefoon op tafel ligt en dat Jennifer dus per ongeluk meer heeft gedeeld dan haar lief is.

"Dat is overduidelijk cocaïne”, reageren haar volgers. En: “Hoe kan het zijn dat ze daar samen coke snuiven?” en “Die lijnen cocaïne op de iPhone in de eerste Instagram-foto van Jennifer Aniston, wat een geweldige manier om je debuut op sociale media te maken!”

Het is niet heel erg geloofwaardig dat Aniston juist op haar aller eerste foto geen rekening zou hebben gehouden met dit soort details. Ook experts vermoeden dat het om iets anders gaat. “Ik ga ervan uit dat het slechts een weerspiegeling is”, zegt een expert in forensische beeldinterpretatie aan het Australische news.com. “Want als je naar de rest van de foto kijkt, zijn er nog dergelijke reflecterende witte vlekken te zien op de andere glanzende oppervlakken."

Foto: Instagram