Slanke Adele schittert op verjaardagsfeest Drake

Tijdens de viering van Drake's 33e verjaardag in een club in Los Angeles, was het zijn goede vriendin Adele die opviel vanwege haar prachtige verschijning. De zangeres, gehuld in een fluwelen jurk, zou aardig wat kilo's zijn afgevallen. Dit meldt The Daily Mail.

De Britse postte een foto op Instagram waarbij ze 'Champagne Papi', oftewel Drake, feliciteert. "Ik wil een van de aardigste en grappigste mensen die ik ooit heb ontmoet van harte feliciteren," aldus Adele, die met haar styling een hommage bracht aan Ginger McKenna, het personage gespeeld door Sharon Stone in de film Casino.

Adele is sinds de scheiding van haar man Simon Konecki flink aan het sporten geslagen, iets waarbij ze zich goed voelt. "Ze heeft weer lol in het leven en dat is voor haar heel belangrijk, naast de zorg voor haar zoon Angelo. Dat ze ook nog is afgevallen is mooi meegenomen, maar haar vrienden zijn vooral blij dat het weer goed met haar gaat," aldus een bron.

Drake en Adele zijn sinds een jaar dikke maten, nadat zij een concert van hem bezocht. Sindsdien zijn ze regelmatig in elkaars gezelschap gezien en huurden ze onder andere een bowlingbaan voor henzelf en een paar andere vrienden af.

Dit bericht bekijken op Instagram

I used to cry but now I sweat 😂 #gingermckenna Happy birthday to one of the kindest and funniest people I’ve met @champagnepapi 🌹

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op