Kate Middleton steunt Meghan: “Zo kan het niet langer”

De Britse roddelpers is een ware haatcampagne begonnen tegen Meghan Markle. De vrouw van prins Harry vertelde onlangs in een documentaire hoe ze daar onder lijdt. Kate Middleton steunt de Amerikaanse oud-Hollywoodster.

Volgens de bladen zouden Kate en Meghan niet door één deur kunnen. Als dat al zo was, dan hebben ze nu kennelijk hun onenigheid bijgelegd. Volgens de bekende royalty-expert Phil Dampier zou Kate medelijden hebben met de hertogin van Sussex. “Achter de schermen is mij verteld dat Kate haar uiterste best doet om iedereen weer samen te brengen en Meghan te helpen waar ze kan”, aldus Dampier. 

Over de vermeende strubbelingen tussen de twee prinsen zegt hij: “Niemand van hen wil de Queen teleurstellen, dus Kate probeert de problemen onderling op te lossen. Er is mij verteld dat de Hertogin van Cambridge contact heeft opgenomen met Meghan en haar uitgebreid aan de telefoon heeft gesproken. Kate heeft medelijden met haar en begrijpt dat Meghan het moeilijk heeft.”

Hij vervolgt: “Kate heeft Meghan verteld dat elke lid van de koninklijke familie - inclusief zijzelf - door een slechte periode met de pers gaat. Maar het belangrijkste is om te leren uit fouten, verder te gaan en er doorheen te komen. Kate werd zelf onder vuur genomen toen ze met William uitging, toen ze Waity Katie werd genoemd en al zeker toen zij en de prins tijdelijk uit elkaar gingen. Ze heeft ook hardnekkige geruchten moeten doorstaan ​​dat William een ​​affaire beleefde, maar uiteindelijk hield Kate zich altijd stil en heeft ze haar waardigheid behouden.”